Ett showroom utöver det vanliga

En kall decemberdag i Äskatorp, Fjärås, nådde vi en milstolpe när våra montörer gav liv åt visionen om en egen välplanerad belysningsanläggning.

Valet att investera i modern belysning var självklart för oss, eftersom den både ökar säkerheten och samtidigt effektiviserar vårt arbete.

Med det fantastiska exponeringsläget valde vi att skapa något utöver det vanliga – ett imponerande showroom. Belysningsanläggningen är vårt skyltfönster mot världen, omsorgsfullt utformad för att främja välbefinnandet för de människor som arbetar här. Varje detalj är skräddarsydd för att skapa en optimal arbetsmiljö.

Master och strålkastare placerades strategiskt enligt ljusberäkningar för att belysa området och skapa en trygg atmosfär där effektivitet och säkerhet står i fokus. Som alltid när vi utför montering var varje moment noga planerat för att optimera arbetsflödet.

Resultatet är en imponerande arbetsmiljö som överträffar våra höga krav på belysning. En plats för arbete, där vi också stolt visar upp våra innovativa belysningslösningar.

Vi ser fram emot att dra nytta av den förbättrade arbetsmiljön och möjligheten att dela med oss av ett levande exempel på en kostnads- och energieffektiv lösning som förbättrar människors liv.

Flytten markerar inte bara en förändring av plats för oss, den innebär också starten på en ny era för vårt fortsatta engagemang i hållbarhet och kvalitet.

Se filmen här: