Konsultation

Våra belysningsexperter finns tillgängliga för konsultation enligt era önskemål, allt från att presentera oss och det vi erbjuder till att fungera som sakkunnigt stöd i komplexa belysningsprojekt.

Presentation

Våra säljare presenterar oss som företag och vårat omfattande sortiment av belysningsprodukter och lösningar. En konsultation handlar om att vi vill presentera vårat erbjudande och vägleda våra kunder för bästa möjliga slutresultat.

På plats eller online

Konsultationen kan göras på plats hos oss eller hos er, men också på distans. I tider som dessa behöver vi ställa om, inte ställa in. Boka en konsultation som passar er med våra kunniga säljare, för att hitta en lösning som passar just er.

Framtida projekt

Nya projekt på gång? låt oss hjälpa er på vägen. Vi tar fram förslag på heltäckande belysningslösningar som vi presenterar med ljusberäkning och offert så att ni får en klar bild av hur slutresultatet kommer att bli. Som leverantör av kompletta belysningsanläggningar har vi en unik helhetssyn och är övertygade om att det i slutändan gynnar dig som kund.

Välkommen att kontakta våra säljare med en kort beskrivning av ert ärende, så förbereder vi ett möte och bokar en tid med er.

Kontaktpersoner

Eddie Carlén
Försäljning, sverige öst
Jessica Jacobson
Försäljning, sverige väst
Thomas Helgesson
Försäljning, sverige syd