Lediga tjänster

Är du intresserad av att bli vår kollega?
STRIHL är ett väletablerat företag inom tillverkning, planering och försäljning av professionella belysningslösningar för företag och den offentliga sektorn. Varumärket är känt för leveranssäkerhet och produkterna kännetecknas av användarvänlighet, hållbarhet och prestanda. Vi är ständigt på jakt efter rätt kompetens. Just nu söker vi:

Säljsupport

Tjänsten:

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter, där du samarbetar med utesäljarna i olika projekt, samt bistår med den support som utesäljarna behöver. Primärt kommer du som säljsupport att göra ljusberäkningar samt offerter. Ljusberäkningar görs i datorprogrammet Dialux, vilket vi utbildar dig i på plats. Övriga arbetsuppgifter är at ta emot samtal och e-mail från kunder, lägga in orders i affärssystemet, leta upp nya projekt mm.

Tjänsten är heltid med arbetstid mellan 8:00-16:30. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Vi söker dig som:

Vi söker en driven, engagerad och positiv lagspelare som är ser till våra kunders bästa och besitter rätt kompetenser. Vidare ser vi också gärna att du gillar att arbeta i ett högt tempo och kommer med nya förslag som kan förbättra företaget.

Meriterande med viss IT-kunskap eller tidigare säljarbete.

Var?

Kungsbacka, Magasinsgatan 6B.

När?

Enligt överenskommelse. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Lön:

Enligt överenskommelse.

Maila gärna din ansökan och CV snarast till Lukas.wahlberg@strihl.se

Ansvar

I belysningsbranschen går det fort och för att hänga med i tempot är det viktigt att vara lösnings- och resultatorienterad, öppnen för förändring och villig att fatta rätt beslut vid rätt tidpunkt. Hos oss får du chansen att visa engagemang och ta ansvar i en blomstrande arbetsmiljö.

Respekt

Vi värdesätter våra kollegor högt och uppmuntrar en öppen dialog. Vi erbjuder en familjär arbetsplats där vi visar respekt för varandra.

Mångfald

Vi har olika egenskaper, kompetenser och bakgrunder. Tillsammans kompletterar vi varandra och utgör ett tätt sammansvetsat team. Hos oss får du chansen att utvecklas i en flexibel och omväxlande arbetsmiljö.