Drammen hamn

» INSTALLATIONSÅR
2023

» FÄRGTEMPERATUR
4000 K

» FÄRGÅTERGIVNING
CRI 70

Drammen Hamn ligger centralt i östra Norge och är en av landets mest effektiva logistik- och transportnav för bil, båt och järnväg

En effektiv och Modern knutpunkt för logistik

Hamnen spelar en vital roll i regionens ekonomiska tillväxt och erbjuder moderna faciliteter som underlättar smidig och snabb hantering av gods.

Avancerad belysning för säkerhet och produktivtet

Vid utbyggnaden av hamnen fick vi i uppdrag att utveckla en belysningslösning för den nya delen av området. I september 2023 var våra montörer på plats för att installera fyra belysningsmaster på hela 24 meter. Masterna utrustades med runtomstrålande fästen som möjliggjorde montering av totalt 32 stycken 1000 W strålkastare, med åtta strålkastare i toppen av varje mast.

Den installerade belysningen är designad för att ge optimal arbetsbelysning under normala förhållanden, där knappt hälften av ljuskapaciteten används. Vid behov kan belysningsstyrkan enkelt ökas med ett knapptryck, vilket förbättrar arbetsmiljön och ökar produktiviteten i hamnen. Denna flexibilitet i belysningen säkerställer att arbetet kan utföras effektivt oavsett tid på dygnet eller väderförhållanden.

Resultatet

Med den nya belysningslösningen har Drammen Hamn ytterligare stärkt sin position som en modern och effektiv logistikhubb. Vår installation bidrar till förbättrad säkerhet och produktivitet, vilket i sin tur gynnar både hamnens kunder och den förbättrar arbetsmiljön för den som arbetar där.

Se filmen här

Använda produkter

Precision 2

Strålkastare

Runtomstrålande fäste

Tillbehör master

Light mast 6-42 m

Fackverksmaster

V-Fundament

Tillbehör master