Jobba hos STRIHL

Är du intresserad av att bli vår kollega?

STRIHL är ett väletablerat företag inom tillverkning, planering och försäljning av professionella belysningslösningar för företag och den offentliga sektorn. Varumärket är känt för leveranssäkerhet och produkterna kännetecknas av användarvänlighet, hållbarhet och prestanda.

Vi är ständigt på jakt efter rätt kompetens i en bransch som i snabb takt förändras.

Öppen ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in en spontanansökan och bifoga ditt CV till oss. Berätta gärna om din kompetens samt vilka uppgifter du skulle kunna tänka dig att arbeta med här hos oss på STRIHL.

För studerande ungdomar

Om du är intresserad av att jobba hos oss vid behov eller söker praktikplats är du välkommen att skicka en ansökan. Vi kontaktar dig då behov uppstår eller vi så snart vi hittat en lämplig plats.

Kontaktperson

Lukas Wahlberg
Sales support

Ansvar

I belysningsbranschen går det fort och för att hänga med i tempot är det viktigt att vara lösnings- och resultatorienterad, öppen för förändring och villig att fatta rätt beslut vid rätt tidpunkt. Hos oss får du chansen att visa engagemang och ta ansvar i en blomstrande arbetsmiljö.

Respekt

Vi värdesätter våra kollegor högt och uppmuntrar en öppen dialog. Vi erbjuder en familjär arbetsplats där vi visar respekt för varandra.

Mångfald

Vi har olika egenskaper, kompetenser och bakgrunder. Tillsammans kompletterar vi varandra och utgör ett tätt sammansvetsat team. Hos oss får du chansen att utvecklas i en flexibel och omväxlande arbetsmiljö.