Tack för Elfack 2023

Mässan och en fullspäckad vecka går mot sitt slut och vi vill därmed rikta ett stort tack till alla er som hittills tagit sig tiden att besöka oss och upptäcka vårat breda sortiment av produkter för belysning av det offentliga rummet.

I montern har vi haft nöjet att visa upp allt från våra modellspecifika LED-insatser som ett hållbart alternativ till att byta ut hela den befintliga gatuarmaturen till våra svensktillverkade master, storsäljande gatuarmaturer, strålkastare, parkarmaturer, stolpar och en del av inomhussortimentet för industri, lager och sporthallar.

Mötena har varit mycket givande och det har varit otroligt kul att träffa såväl befintliga som nya kunder och samarbetspartners. Nu ser vi fram emot att följa upp alla spännande projekt och förfrågningar.

På återseende!