Nu är vi på plats i Fjärås

Den nya adressen är Äskatorpsvägen 6, 439 74 i Fjärås

Efter att ha påbörjat flytten av vårt huvudkontor, lager och produktionsanläggning redan i december, är vi nu äntligen på plats efter några intensiva månader.

Denna flytt innebär inte bara en förbättrad och mer kreativ arbetsmiljö för oss, utan det nya logistikcentret möjliggör även betydande effektiviseringar av godshantering och produktionsprocesser. Vår placering intill E6, vid avfart 58, ger oss dessutom optimala transportmöjligheter.

Vår nya lokal är byggd på en trästomme och är helt anpassad efter våra behov, vilket är ett viktigt steg mot en mer hållbar och effektiv verksamhet. Som kund kan du förvänta dig ännu högre leveranssäkerhet och en fortsatt förstklassig service från oss.

Har du vägarna förbi är du hjärtligt välkommen in för att njuta av en kopp kaffe, och varför inte ta en rundtur här hos oss?

Med vänliga hälsningar,
Gänget på STRIHL Scandinavia AB