Gårdsten Park 7-mannaplan

» KOMMUN
Göteborgs Stad
» INSTALLATIONSÅR
2023
» FÄRGTEMPERATUR
4000K (Varm vit 740)
» FÄRGÅTERGIVNING
CRI70 (Varm vit 740)

Förutsättningar

Fotbollsplanen ligger alldeles intill Gårdstensdalen i Angered som är en stadsdelspark och populär mötesplats i Gårdsten, en grön dal med skolor och bostadshus runtom.
Här finns stora gräsytor för lek, picknick och umgänge, promenadvägar och sittplatser, bouleplan, utegym, tennisplan med basketkorg, en lekplats och en liten fruktlund.

Vi fick förtroendet att ljusberäkna, leverera och slutligen resa master med strålkastare på 7-mannaplanen  Göteborg. Därefter återstod endast inkoppling och montering av klätterskydd för elektrikern.
 
Konstgräsplanen är anlagd av Ingeborns Entreprenad och unikt för denna anläggning är att den får sand istället för gummigranulat, ett steg mot att minska spridning av mikroplast från konstgräsplaner. Ett initiativ som Göteborg Stad ligger bakom.


Resultat

Anläggningen består av totalt 8st strålkastare PRECISION 2 1000W med lins F2/F3 som är jämt fördelade i 4st svenskproducerade 15m höga LIGHT MAST. Masterna är givetvis monterade på marknadens lättaste prefabricerade V-FUNDAMENT och utrustade med STRIHL originaltillbehör som 2,5m höga klätterskydd och säkringslådor.

Belysningsstyrkan blir med denna uppställning 200 lux. Som alltid med minimal bländning, låg energiförbrukning och strålande jämnhet i fokus. Håll utkik, för fortsättning följer!

Använda produkter

Precision 2

Strålkastare

Light mast 6-42 m

Fackverksmaster

V-Fundament

Tillbehör master