Hedens bollplaner

» KOMMUN
Göteborgs stad
» INSTALLATIONSÅR
2023
» ANTAL MASTER
15 st
» MASTERNAS HÖJD
18 m
» TYP AV MAST
LIGHT MAST 560, 450, 340 x 18 m inkl. V-fundament

Hedens bollplaner i centrala göteborg

Bollplanerna utgör en central mötesplats för idrott och fritidsaktiviteter, mitt i hjärtat av Göteborg. En plats där man främjar en aktiv och hälsosam livsstil för stadens invånare.

I den första etappen levererade och monterade vi 6 st belysningsmaster till plan 5 och 6, som är avsedda för 7-mannaspel.

I nästa etapp installerades ytterligare 9 st av våra svensktillverkade master på bollplanerna. Denna gång var det plan 3 och 4 för 11-mannaspel som fick en helt ny belysningsanläggning.

Detta förbättrar inte bara möjligheterna för kvälls- och nattspel, utan det gör också detta fantastiska idrottsområde ännu mer tillgängligt och levande för hela staden.

Nya master från fabriken i Kungsbacka – monterat och klart

Vårat erfarna installationsteam monterade totalt 15 st 18 m höga master så att endast driftsättning återstod för kunden. Metoden vi använder oss av är både kostnadseffektiv och tidsbesparande. På så sätt har vi bidragit till en modern belysningsanläggning med master av högsta kvalitet som står klar i tid, inom budget och med hållbarhet i fokus.

Se filmen från monteringen här

 

Använda produkter

Light mast 6-42 m

Fackverksmaster

V-Fundament

Tillbehör master

Strålkastarbalk

Tillbehör master