Nyheter

Promenadstråk vid Varbergsvägen

Längs med Varbergsvägen i centrala Kungsbacka har man anlagt ett belyst promenadstråk som är i drift sedan 2014. Stråket är belyst med parkarmaturen PORTO som på ett naturligt sätt framhäver omgivningen och ger ett mycket väl avbländat och behagligt sken.

Dicksonska palatset

Dicksonska palatset, även Dicksonska villan är en trevåningsbyggnad av sten i florentinsk nyrenässansstil uppförd av friherre Oscar Dickson 1862 i korsningen av Södra Vägen och Nya Allén, med adress Parkgatan 2 i Göteborg. Huset är 928 kvadratmeter stort. Det är byggnadsminne sedan 21 december 1973. Palatset användes fram till mitten av 1940-talet som hushållskola men […]

BRF Karlskogahus nr 11

Riksbyggens BRF Karlskogahus nr 11 är en stor bostadsrättsförening med 246 lägenheter i Karlskoga. Föreningen bildades år 1964 och är den största Riksbyggeföreningen i Värmland. Här har vi fått förtroende att belysa innergårdarna med fokus på att göra omgivningen trygg och inbjudande. Detta gjordes i samband med omfattande renoveringar på uppdrag av vår kund Bravida […]

Stadshuset i Laholm

I centrala Laholm, alldeles utanför stadshuset har vi fått förtroende att belysa entré och gångstråk med vår eleganta parkarmatur LYON. Armaturerna har monterats i kluster på stolpar samt på byggnadens fasad med väggfästen.

Stora torget i Vara

Stora torget i Vara har rustats upp med gatuarmaturen WAYPOINT för belysning av parkeringsplatsen och den lekfulla strålkastaren FOLKE monterade på rörstolpar för belysning av den kullerstensbelagda ytan. Arrangemanget av strålkastarna som slingrar sig runt stolpen ger en mycket jämn belysning över en stor yta och ger torget ett alldeles unikt uttryck.

Johannedals båtklubbs brygga

Johannesdals båtklubb hemmahörande i södra Stockholm bildades 1980, har drygt 50 medlemmar och är medlem i Saltsjön-Mälarens Båtförbund. Klubbens ändamål är att förvalta gemensamma bryggor och andra anläggningar, samt att främja och bevaka medlemmarnas gemensamma intresse för båtliv. Klubben har valt att belysa bryggan med vår parkarmatur ODENSE 36W.

Långströmsgatan

På Hisingen i Göteborg har Fastighets AB Balder monterat våra LED LINE 15W på kortsidan av fasaden på ett privatbostadshus beläget på Långströmsgatan.